Rüyada kurtlu kuru fasulye görmek

Rüyada kurtlu kuru fasulye görmek kazançların artacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, hasret giderileceğine inanılır.

Rüyada kurtlu kuru fasulye gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler veya meslektaşlarınız sizden gelecek önerileri bekliyor olabilirler.

Rüyada kurtlu kuru fasulye görmek tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına tabir olunur.

Rüyada tencerede pişmiş kuru fasulye görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada haşlanmış kuru fasulye görmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına delalettir.

Rüyada pişmiş kuru fasulye yemeği görmek bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada pilav ve kuru fasulye görmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada tencerede kuru fasulye görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına rivayet eder.

Rüyada çuvalla kuru fasulye görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine alamet eder.

Rüyada kuru beyaz fasulye görmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments