Rüyada kurtlu mercimek görmek

Rüyada kurtlu mercimek görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, kendisi için mal mülk alacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, hanesine huzurun dolacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine işaret eder.

Rüyada kurtlu mercimek gördüyseniz:

  • Sorunlu konuları yatıştırmak size düşüyor.

Rüyada kurtlanmış mercimek görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurtlu mercimek görmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, edilen duaların kabul olacağına işarettir.

Rüyada kurtlanmış mercimek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kurtlu mercimek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurtlu kırmızı mercimek görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, güç ve kudret kazanacağına yorulur.

Rüyada kurtlu yeşil mercimek görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, tatsızlıkların yaşanacağına delalettir.

Rüyada mercimek harmanı görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine delalet eder.

Rüyada yeşil mercimek vermek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, strese gireceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments