Rüyada kurtlu yeşil mercimek görmek

Rüyada kurtlu yeşil mercimek görmek daha fazla para kazanacağına, kolaylığa kavuşacağına, çok kötü hissedileceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, nimetin çoğalacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına işarettir.

Rüyada kurtlu yeşil mercimek gördüyseniz:

  • Kendinizi politik davranmanızı gerektirecek olayların içinde bulabilirsiniz.

Rüyada kurtlu yeşil mercimek görmek kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlu mercimek görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada kurtlanmış mercimek görmek kazancının günden güne artacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına delalet eder.

Rüyada kurtlanmış mercimek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurtlu mercimek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurtlu kırmızı mercimek görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş yeşil mercimek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine işaret eder.

Rüyada yeşil mercimekli bulgur pilavı görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments