Rüyada kuru kayısı satın almak

Rüyada kuru kayısı satın almak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, her isteklerinin yerine geleceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru kayısı satın almak gördüyseniz:

  • Çok fazla abur cubur tüketme eğilimindesiniz.

Rüyada kuru kayısı satın almak üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada kuru kayısı ve üzüm görmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına işarettir.

Rüyada kuru kayısı yemek kazancından başkalarına da vereceğine, feraha ereceğine alamet eder.

Rüyada kuru kayısı ve kuru üzüm görmek çok büyük zorluklar atlatacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru kayısı dağıtmak çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, gümüş ise allah yolunda hayırlı işler yapılacağına işaret eder.

Rüyada kayısı kurusu görmek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine delalettir.

Rüyada gün kurusu kayısı görmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kuru kayısı görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments