Rüyada askerden geldiğini görmek

Rüyada askerden geldiğini görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, istemediği halde borçlanacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına delalettir.

Rüyada askerden geldiğini gördüyseniz:

  • Çabalamanız gerekse de, buna değdiğini görebilirsiniz.

Rüyada asker geldiğini görmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, geçiminin zorlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin askerden geldiğini görmek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker arkadaşının geldiğini görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına inanılır.

Rüyada askerden gelmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun askerden geldiğini görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, canının derdine düşeceğine delalet eder.

Rüyada evine asker geldiğini görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada askerden geldiğini görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, insanları kıracağına, üzeceğine alamet etmektedir.

Rüyada askere gidip geldiğini görmek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments