Rüyada kuyu yapmak

Rüyada kuyu yapmak hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, ticaret ehli kimse olacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyu yapmak gördüyseniz:

  • Şu an hazır olmayan koşul ya da durumlarda, çok yakında, manevra kabiliyeti elde edebilirsiniz.

Rüyada kuyu yapmak içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine işarettir.

Rüyada kuyuya dalmak bir sebeple çok zarar edeceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına inanılır.

Rüyada su kuyusundan su çekmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine yorulur.

Rüyada yanan kuyu görmek para sıkıntısı çekeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına delalet eder.

Rüyada içi su dolu kuyuya düşmek yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, dertlerin son bulacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu kuyuya düşürmek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyu çıkrığı görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına rivayet eder.

Rüyada kuyuya düşeni çıkarmak işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments