Rüyada askerden tezkere almak

Rüyada askerden tezkere almak elinin bolluk ve bereket göreceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işaret eder.

Rüyada askerden tezkere almak gördüyseniz:

  • Yapacağınız sunumların karşı tarafın anlayabileceği şekilde olmasına dikkat etmelisiniz.

Rüyada askerden tezkere almak bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine inanılır.

Rüyada askerlikten tezkere almak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işarettir.

Rüyada asker tezkere almak işlerinin duracağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine delalet eder.

Rüyada asker olup tezkere almak hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada askerde tezkere almak yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Rüyada tezkere görmek ruhsal olarak etkileneceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tezkere almak yeni insanlarla tanışacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına delalet eder.

Rüyada askerin tezkere aldığını görmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments