Rüyada tezkere görmek

Rüyada tezkere görmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, kazançlı işler yapacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, moralinin her zaman yerinde olacağına, sorunlarının azalacağına inanılır.

Rüyada tezkere gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapmadan veya sözler vermeden önce, gerçeklere hakim olup olmadığınızdan emin olmalısınız.

Rüyada tezkere görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tezkere almak muradın gerçekleşeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada askerden tezkere almak kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına inanılır.

Rüyada asker olup tezkere almak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada askerde tezkere almak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada askerlikten tezkere almak hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada askerin tezkere aldığını görmek iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker tezkere almak huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, en küçük sorunda parlayacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments