Rüyada kuyuya saklanmak

Rüyada kuyuya saklanmak kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, kudret sahibi olacağına, işlerinin ağırlaşacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalettir.

Rüyada kuyuya saklanmak gördüyseniz:

  • Son derece ileri görüşlü olabilirsiniz.

Rüyada kuyuya saklanmak deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada korkarak kaçmak saklanmak kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada düşmanlardan saklanmak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına delalettir.

Rüyada birinden kaçmak saklanmak zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, birçok yeni fikir edinileceğine alamet eder.

Rüyada birşeyden saklanmak bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gizlenmek saklanmak istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına tabir olunur.

Rüyada toprağın altına saklanmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine inanılır.

Rüyada bir evde saklanmak tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments