Rüyada lens düşürmek

Rüyada lens düşürmek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, kısmetlerinin de kapanacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, arkadaştan görülecek faydaya, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine rivayet eder.

Rüyada lens düşürmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkmaya başlayan şeyleri çözebilmek için geçmiş tecrübelerinize ihtiyacınız olabilir.

Rüyada lens düşürmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, garanti olacak bir yer edineceğine işaret eder.

Rüyada lens takmak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözünde lens görmek rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil lens takmak dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, saygın bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada gözlerine lens takmak kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına işaret eder.

Rüyada mavi lens almak kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine yorulur.

Rüyada renkli lens takmak üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Rüyada renkli lens görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments