Rüyada lens kullanmak

Rüyada lens kullanmak kendine çeki düzen vereceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, ümitlerinin son bulacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına alamet eder.

Rüyada lens kullanmak gördüyseniz:

  • Detaycı olmanız yanlışların önünü kesebilir.

Rüyada lens kullanmak maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına delalettir.

Rüyada lens hediye almak yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına delalet eder.

Rüyada gözüne mavi lens takmak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, yaşadığı hayatın ve allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine alamet eder.

Rüyada gözünde lens görmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerine lens takmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi lens takmak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına inanılır.

Rüyada renkli lens görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, barış ve sevgi içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözünde lens olduğunu görmek bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, düşmanlarımızı alt etmeye tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments