Rüyada lens satın almak

Rüyada lens satın almak zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada lens satın almak gördüyseniz:

  • Umulan yararın veya katılımın sağlanması için anlaşmaların veya üzerinde uzlaşılması gereken konuların tekrar tekrar gözden geçirilerek sonuçlandırılması gerekebilir.

Rüyada lens satın almak işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada renkli lens takmak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine işaret eder.

Rüyada gözlere lens takmak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada gözüne lens takmak daha fazla gelir elde edeceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada göze yeşil lens takmak zor durumda bırakacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada lens çıktığını görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lens görmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gözünde lens olduğunu görmek aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments