Rüyada madde bağımlısı görmek

Rüyada madde bağımlısı görmek mali anlamda rahatının yerinde olacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına inanılır.

Rüyada madde bağımlısı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler için bazı iyilikler yapabilirsiniz.

Rüyada madde bağımlısı olmak sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine inanılır.

Rüyada madde bağımlısı görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine delalet eder.

Rüyada uyuşturucu bağımlısı görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada kimyasal madde görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada temizlik maddesi görmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, kalbindeki allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada madde kullanmak hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanun maddesi görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, malının ve parasının da artacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments