Rüyada madde bağımlısı olmak

Rüyada madde bağımlısı olmak iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına alamet eder.

Rüyada madde bağımlısı olmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğniz birisinden haber alabilirsiniz.

Rüyada madde bağımlısı olmak saygınlık göreceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına alamet eder.

Rüyada madde bağımlısı görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine alamet eder.

Rüyada uyuşturucu bağımlısı görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine tabir olunur.

Rüyada kanun maddesi görmek kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine işaret eder.

Rüyada kimyasal madde görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına inanılır.

Rüyada temizlik maddesi görmek iş sahibi olunacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada madde kullanmak mutluluktan bolca nasipleneceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments