Rüyada masaj yapmak

Rüyada masaj yapmak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada masaj yapmak gördüyseniz:

  • Kararsızlık, belirsizlik veya güvensizlik temaları nedeniyle kendinizi geri çekebilirsiniz.

Rüyada birinin ayağına masaj yapmak ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Rüyada başkasına masaj yapmak sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine yorulur.

Rüyada birisine masaj yapmak üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sırta masaj yapmak helal ekmek yeneceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen birine kalp masajı yapmak sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine rivayet eder.

Rüyada bir bayana masaj yapmak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen birine masaj yapmak güzel bir haneye sahip olunacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada kadına masaj yapmak kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments