Rüyada birinin ayağına masaj yapmak

Rüyada birinin ayağına masaj yapmak onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kazançsız işler peşinde olmaya, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada birinin ayağına masaj yapmak gördüyseniz:

  • Gerekli ataklığı gösterebilirseniz dar boğazları kolaylıkla geçersiniz.

Rüyada ayak masajı yapmak yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına yorulur.

Rüyada birinin ayağına masaj yapmak bir sebeple sıkıntılarının artacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada ayak masajı yaptırmak maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, görme ve alma şansına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağına masaj yaptırmak bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin sırtına masaj yapmak hayırlı işlerde yer alacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada ünlü birine masaj yapmak parasının değerini bilerek hareket edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada kadına masaj yapmak mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadına masaj yapmak çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments