Rüyada masaj yatağı görmek

Rüyada masaj yatağı görmek ferah bir eve geçileceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir karar verileceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına tabir olunur.

Rüyada masaj yatağı gördüyseniz:

  • İşinizi veya genel anlamda hayatınızı ilgilendiren konularda tamamen farklı düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Rüyada masaj yatağı görmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada masaj yapıldığını görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına rivayet eder.

Rüyada kalbe masaj yapmak umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölen birine masaj yapmak kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada birinin sırtına masaj yapmak işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına işarettir.

Rüyada bebeğe kalp masajı yapmak borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasına masaj yapmak kişinin fakirleşeceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birine masaj yapmak başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments