Rüyada birinin sırtına masaj yapmak

Rüyada birinin sırtına masaj yapmak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada birinin sırtına masaj yapmak gördüyseniz:

  • Durup dururken asabi patlamalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada birinin sırtına masaj yapmak çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların allah katında karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırta masaj yapmak iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine yorulur.

Rüyada sırtına masaj yaptırmak evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye masaj yapmak kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine işaret eder.

Rüyada masaj yapmak başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada ölen birine masaj yapmak ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına delalet eder.

Rüyada bir bayana masaj yapmak daha güzelleşeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadına masaj yapmak sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments