Rüyada mavi civciv görmek

Rüyada mavi civciv görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, renk ve eğlence geleceğine rivayet eder.

Rüyada mavi civciv gördüyseniz:

  • Her an her şey olabilir.

Rüyada mavi civciv görmek bol rızık elde edeceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinde civciv görmek kafasını rahatlatacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine işaret eder.

Rüyada civciv yakalamak geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına yorulur.

Rüyada tavuk yada civciv görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, mutlu ve huzurlu olacağına işaret eder.

Rüyada civciv yemek cesaretini yeninden toplayacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına delalettir.

Rüyada civcivleriyle tavuk görmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine işarettir.

Rüyada kahverengi civciv görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, dertlerin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada civciv kurtarmak yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments