Rüyada civciv yakalamak

Rüyada civciv yakalamak her zaman çok başarılı olacağına, zor zamanların biteceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine delalettir.

Rüyada civciv yakalamak gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapmaktan vaz geçmelisiniz.

Rüyada civciv yakalamak istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada civciv resmi görmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada civciv yavrusu görmek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk ve civcivleri görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah civciv görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada sarı renk civciv görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine delalet eder.

Rüyada ölen civciv görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada civciv doğurmak eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments