Rüyada mavi göz kalemi çekmek

Rüyada mavi göz kalemi çekmek sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, sözler sarf edeceğine, sonunda mutlu olacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi göz kalemi çekmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ne demek veya ne yapmak istediğinizi anlatabilmek için önemli değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Rüyada gözüne mavi kalem çekmek hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, başarıları ile tanınacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi göz kalemi çekmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalettir.

Rüyada gözlerine kalem çekmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada siyah göz kalemi çekmek rakiplerin her konuda fark atacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına yorulur.

Rüyada gözüne yeşil kalem çekmek günlerini bunun için harcayacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil göz kalemi çekmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlere kalem çekmek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments