Rüyada gözlerine kalem çekmek

Rüyada gözlerine kalem çekmek birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, bolluğun ve verimin de artacağına inanılır.

Rüyada gözlerine kalem çekmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla cümle sarf etmeniz, kendinizi belli açıklamalar yapmak zorunda bırakmanıza neden olabilecek sonuçları beraberinde getirebilir.

Rüyada gözüne yeşil kalem çekmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah göz kalemi çekmek elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözüne mavi kalem çekmek sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada yeşil göz kalemi çekmek aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına delalet eder.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada mavi göz kalemi çekmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlere kalem çekmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine yorulur.

Rüyada gözlerine kalem çekmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments