Rüyada mavi kablo görmek

Rüyada mavi kablo görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi kablo gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki olumsuzlukları fazla üzülmeden atlatacaksınız.

Rüyada mavi kablo görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına delalet eder.

Rüyada telefon kablosu görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kablo görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına yorulur.

Rüyada yanmış kablo görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, mal ve para biriktireceğine inanılır.

Rüyada kablo çekmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada kabloların yandığını görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına inanılır.

Rüyada elektrik kablosu bağlamak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına rivayet eder.

Rüyada bilgisayar kablosu görmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Aysegulnaz

Rüyamda yer zemin katılarak tahmini bir alana
mavi renkli kablo tesisati doseniyordu..yorumlarınız sevinirim…teşekkürler