Rüyada mavi surat görmek

Rüyada mavi surat görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, daha zengin hale geleceğine inanılır.

Rüyada mavi surat gördüyseniz:

  • Bir taraftan sizden beklenenleri yerine getirirken bir taraftan da ilerlemeyi hedeflemelisiniz.

Rüyada mavi surat görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sivilceli surat görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada yüz surat görmek iç sıkıntınızın azalacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada suratında kıl görmek hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada suratta yara görmek zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine tabir olunur.

Rüyada birinin suratına işediğini görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Rüyada suratına tükürüldüğünü görmek ödemelerini yapamaz hale geleceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına inanılır.

Rüyada hayvan suratlı insan görmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments