Rüyada memede şişlik görmek

Rüyada memede şişlik görmek karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, artık rahat bir nefes alacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada memede şişlik gördüyseniz:

  • Yaratıcı aktivitelerinize daha fazla zaman ayırmalısınız.

Rüyada memesinin şiştiğini görmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına işaret eder.

Rüyada memede şişlik görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının memesinden süt emmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada memelerin küçüldüğünü görmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada memeden süt gelmesi bebek emzirmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına inanılır.

Rüyada memeden kan gelmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada karısının memesinden süt emmek birçok iş teklifi alınacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi memelerini açık görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments