Rüyada memesinin şiştiğini görmek

Rüyada memesinin şiştiğini görmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, kalp kıracağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada memesinin şiştiğini gördüyseniz:

  • Her ne kadar, sonuç üzerinde bir etki yaratma olasılığı düşük olsa da, olayları kontrol etmeye çalışabilirsiniz.

Rüyada memede şişlik görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, maceralara atılacağına tabir olunur.

Rüyada memesinin şiştiğini görmek maddi güç sahibi olacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına alamet eder.

Rüyada memeden öpmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, manevi olarak hasar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada memeyi açık görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işarettir.

Rüyada memeden kan gelmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine yorulur.

Rüyada kendi memesinden süt geldiğini görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine inanılır.

Rüyada koyun memesi görmek para ve makam sahibi olacağına, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına delalettir.

Rüyada memeden süt vermek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments