Rüyada menekşe açtığını görmek

Rüyada menekşe açtığını görmek işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada menekşe açtığını gördüyseniz:

  • Ne tür yöntemler kullandığınız ne yaptığınız kadar önemlidir.

Rüyada açmış menekşe görmek gücünün azalacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada menekşe açtığını görmek ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, hileye, fesada bulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada menekşe dikmek kalabalık günler geçirileceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıya menekşe dikmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, yoksul için zenginliğe delalet etmektedir.

Rüyada yeşil menekşe görmek yapılan planların alt üst olacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada hercai menekşe görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine inanılır.

Rüyada menekşe çiçeği görmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada menekşe koklamak rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments