Rüyada merdiven atlamak

Rüyada merdiven atlamak tövbe edip islami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, mutlu olunacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada merdiven atlamak gördüyseniz:

  • Sizin cinsiyetiniz ne olursa olsun kadınları yanlış anlayabilir ya da yanlış anlaşılabilirsiniz.

Rüyada merdivenden atlamak endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, bazı girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden aşağıya atlamak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek merdivenden atlamak işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine delalettir.

Rüyada merdiven atlamak dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden aşağı atlamak eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenlerden atlamak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven boşluğundan atlamak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada arabayla yüksekten atlamak kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments