Rüyada merdivenlerden atlamak

Rüyada merdivenlerden atlamak amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, alkış alacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada merdivenlerden atlamak gördüyseniz:

  • Geleceğinizi planlamalısınız.

Rüyada yüksek merdivenden atlamak kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine delalettir.

Rüyada merdivenden atlamak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına yorulur.

Rüyada merdivenlerden atlamak allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada merdiven boşluğundan atlamak büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, gelirinden yana memnun olacağına işarettir.

Rüyada merdivenden aşağıya atlamak yeni işlerin geleceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine yorulur.

Rüyada merdiven atlamak dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden aşağı atlamak sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartmandan aşağı atlamak ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments