Rüyada merdivende su görmek

Rüyada merdivende su görmek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, yüzünün kızaracağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına alamet eder.

Rüyada merdivende su gördüyseniz:

  • Duygularınızdaki veya planlardaki bir değişiklik sizin için daha güvenli sonuçlar doğurabilir.

Rüyada suyun içinde merdiven görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına işaret eder.

Rüyada merdivenlerden su aktığını görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada merdivende su görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivene su dökmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine yorulur.

Rüyada merdivenleri suyla yıkamak iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada suyla merdiven yıkamak çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun merdivenlerden düştüğünü görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada yıkık merdiven görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments