Rüyada mezarda fare görmek

Rüyada mezarda fare görmek refah düzeyinin yükseleceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine, malların artacağına delalettir.

Rüyada mezarda fare gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, hemen harakete geçmenizi gerektiren bazı şeyler olabilir.

Rüyada mezarlıkta fare görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarda fare görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare ve böcek görmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, kazancını çoğaltacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvaletten fare çıktığını görmek mevki kaybına uğrayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada fareli su içmek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada balkonda fare görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare kertenkele görmek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına delalettir.

Rüyada fareyi camdan atmak niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments