Rüyada mezarlıkta fare görmek

Rüyada mezarlıkta fare görmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, gerekirse özür dileneceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta fare gördüyseniz:

  • Yenilikleri farkına varma konusunda çevrenizdekilerin yardımını kabul etmelisiniz.

Rüyada mezarda fare görmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta fare görmek çok resmi görevlerde bulunacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada farenin pislediğini görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada havuzda fare görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine delalet etmektedir.

Rüyada altın fare görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada bir sürü beyaz fare görmek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada farelerin ısırdığını görmek aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada yavrulayan fare görmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments