Rüyada mezarı taşımak

Rüyada mezarı taşımak başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, sorunların çözüm bulacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, ona emek vereceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine işarettir.

Rüyada mezarı taşımak gördüyseniz:

  • Maddi konular lehinize ilerleme gösterebilir.

Rüyada mezar taşı taşımak kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalettir.

Rüyada mezara su taşımak eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına işaret eder.

Rüyada mezarlık taşımak hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada mezara toprak taşımak kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına yorulur.

Rüyada mezarı başka yere taşımak mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine rivayet eder.

Rüyada mezar taşımak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada mezarı taşımak işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada un taşımak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, işlerinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments