Rüyada un taşımak

Rüyada un taşımak güzel işlere imza atacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada un taşımak gördüyseniz:

  • Farklı kültürleri ya da farklı felsefeleri tanımanızı sağlayacak işlerle ilgilenmeniz hayata daha geniş açıdan bakmanızı, size ilham veren kişilerle bir araya gelmenizi ya da hoşlandığınız şeylerle ilgilenmenizi sağlayabilir.

Rüyada çuvalla un taşımak yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada sırtında un taşımak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına rivayet eder.

Rüyada un taşımak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına tabir olunur.

Rüyada un çuvalı taşımak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtında un çuvalı taşımak eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına işaret eder.

Rüyada un istemek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada un helvası kavurmak başarılarının azalacağına, yürek yakan biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birşey unuttuğunu görmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments