Rüyada mezarın üstünü örtmek

Rüyada mezarın üstünü örtmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, yeni işlere gireceğine, bahtının da çok parlak olacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada mezarın üstünü örtmek gördüyseniz:

  • Acele etmezseniz, size sunulanı yerine getirmeniz gerekebilir.

Rüyada mezarın üstünü örtmek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada bebeğin üstünü örtmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada üstünü örtmek kızına daima sahip çıkacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün üstünü örtmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine tabir olunur.

Rüyada birinin üstünü örtmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine rivayet eder.

Rüyada uyuyanın üstünü örtmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin üstünü örtmek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine delalettir.

Rüyada uyuyan birinin üstünü örtmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments