Rüyada sevgilinin üstünü örtmek

Rüyada sevgilinin üstünü örtmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, güzel zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin üstünü örtmek gördüyseniz:

  • Kendi yolunuzu kendiniz belirlemelisiniz.

Rüyada sevgilinin üstünü örtmek anne ve baba duası alınacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir şeyin üstünü örtmek sıkıntılarının geçeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına inanılır.

Rüyada bebeğin üstünü örtmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin üstünü örtmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına alamet eder.

Rüyada mezarın üstünü örtmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada üstünü örtmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine inanılır.

Rüyada ölünün üstünü örtmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin üstünü örtmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments