Rüyada misafirlere kolonya dökmek

Rüyada misafirlere kolonya dökmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına delalettir.

Rüyada misafirlere kolonya dökmek gördüyseniz:

  • Ya da duygularını anlamaya çalışabilirsiniz.

Rüyada misafirlere kolonya dökmek rüya sahibinin elinin darlaşacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına yorulur.

Rüyada eline kolonya dökmek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolonya dökmek geçecek güzel bir ömre, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine tabir olunur.

Rüyada kolonya sürmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada tütün kolonyası görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada limon kolonyası içmek rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine kolonya vermek karalar bağlayacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına yorulur.

Rüyada lavanta kolonyası görmek böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments