Rüyada mor incir görmek

Rüyada mor incir görmek ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, işiyle nam salacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada mor incir gördüyseniz:

  • Sizin yaptıklarınızı ilgilendirse bile diğerlerinin yaptıklarıyla ilgilenerek zaman kaybetmemelisiniz.

Rüyada mor incir toplamak mali olarak çok güçlü hale geleceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine işarettir.

Rüyada mor incir görmek sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada biriyle incir yemek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına delalettir.

Rüyada incir reçeli yediğini görmek günahlarından kurtulmak için allah’a sığınacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada incir ağacından meyve yemek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına inanılır.

Rüyada kocaman incir görmek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir tarlası görmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz incir toplamak rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments