Rüyada beyaz incir toplamak

Rüyada beyaz incir toplamak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz incir toplamak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalarınızın, hesap özetlerinizin veya ödemelerinizin üzerinden geçebilir.

Rüyada beyaz incir toplamak başarılarının tadına varacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına işaret eder.

Rüyada kuru incir toplamak işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil incir toplamak elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, büyük rahatlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada taze incir toplamak parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor incir toplamak büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına, maddi kayba uğrayacağına delalettir.

Rüyada incir yaprağı toplamak arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine delalettir.

Rüyada üzüm ve incir toplamak güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına işaret eder.

Rüyada sarı incir toplamak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments