Rüyada mor vücut görmek

Rüyada mor vücut görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine delalettir.

Rüyada mor vücut gördüyseniz:

  • Size veya işinize karışan kişiler olabilir, çok fazla üzerinde durmamalısınız.

Rüyada vücutta morluk görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunu mor görmek kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada vücudunda morluklar görmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine işarettir.

Rüyada vücudu mor görmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine delalettir.

Rüyada mor vücut görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunu morarmış görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücutta kir görmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda sivilce görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments