Rüyada vücudu mor görmek

Rüyada vücudu mor görmek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, keyiflerinin yerinde olacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine yorulur.

Rüyada vücudu mor gördüyseniz:

  • Dikkat edin; çünkü onda nefrete dönüşebilecek duygusal reaksiyonlar ortaya çıkabilir.

Rüyada vücutta morluk görmek çok güzel günler geçirileceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada vücudunda morluklar görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada mor vücut görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, onların başarıları ile gururlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunu morarmış görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada vücudu mor görmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına alamet eder.

Rüyada vücudunu mor görmek güzel bir evliliğe, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada vücudunda kurtçuklar görmek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada vücudundan et koparmak maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments