Rüyada at bokuna basmak

Rüyada at bokuna basmak iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, işlerinin karışacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, her zaman çok üzgün olacağına inanılır.

Rüyada at bokuna basmak gördüyseniz:

  • Üzerinde anlaşılması zor bir konu kendini tekrar edebilir.

Rüyada at bokuna basmak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpek bokuna basmak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, saygın ve ünlü biri olacağına delalet eder.

Rüyada boka basmak aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bokun üstüne basmak sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, eline geçen malları tutamayacağına yorulur.

Rüyada insan bokuna basmak düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına delalettir.

Rüyada hayvan bokuna basmak yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına yorulur.

Rüyada kedi bokuna basmak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, allah yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada ayağını boka basmak çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments