Rüyada ayağını boka basmak

Rüyada ayağını boka basmak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, tövbelerinin allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, yarınları için isabetli kararlar alacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına işaret eder.

Rüyada ayağını boka basmak gördüyseniz:

  • Amaç veya hayallerinizin peşinden hızla ilerleyebilirsiniz.

Rüyada ayağını boka basmak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada at bokuna basmak daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına tabir olunur.

Rüyada hayvan bokuna basmak borçlarının biteceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada inek bokuna basmak kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine delalettir.

Rüyada kedi bokuna basmak gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına inanılır.

Rüyada insan bokuna basmak kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, dertlerinin dermanını bulacağına işarettir.

Rüyada köpek bokuna basmak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bokun üstüne basmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments