Rüyada nasırlı el tutmak

Rüyada nasırlı el tutmak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, zor zamanlar geçireceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada nasırlı el tutmak gördüyseniz:

  • Şu an birşey söylemezseniz, ileride bir beklenti içerisine giremezsiniz.

Rüyada nasırlı el tutmak yokluğa düşeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine işaret eder.

Rüyada elleri nasırlı görmek malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine alamet eder.

Rüyada nasırlı el görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde nasır görmek herşeyin fazlasına kavuşacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine delalettir.

Rüyada ayaktan nasır koparmak yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına, heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada elde nasır görmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada nasırdan kurtulmak sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına işaret etmektedir.

Rüyada nasır temizlemek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments