Rüyada okul satın almak

Rüyada okul satın almak evde tatlı bir telaş yaşanacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, üzücü haberler alacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, şansının açık olacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada okul satın almak gördüyseniz:

  • Belli konularda atılan adımlar durumun gerçek pozisyonuyla bağdaşmayabilir.

Rüyada okul satın almak fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına inanılır.

Rüyada okul yanması görmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kendi okulu görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine yorulur.

Rüyada güzel bir okul görmek işe ve aşa kavuşacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına rivayet eder.

Rüyada okulun müdür yardımcısını görmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, fakirlerin zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada harp okulu görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okula sivil gitmek rahat bir iş hayatının başlayacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalet eder.

Rüyada eski okul arkadaşına sarılmak çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nazlıcan

Rüyamda bi okul satın alıyordum bi kaç ortakla işletiyorduk ne demek