Rüyada ölen birini kör görmek

Rüyada ölen birini kör görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, dileklerin yerine geleceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birini kör gördüyseniz:

  • Zerafetinizi korumanızda fayda var.

Rüyada kızının kör olduğunu görmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada kör olmak doktordan doktora koşturacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına delalettir.

Rüyada renk körü olduğunu görmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine delalettir.

Rüyada kör yaşlı adam görmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına yorulur.

Rüyada annemin kör olduğunu görmek güzel bir döneme girileceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada gözü kör birini görmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine inanılır.

Rüyada renk körü olmak bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada kör bir erkek görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, şansının açık olacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments