Rüyada kör yaşlı adam görmek

Rüyada kör yaşlı adam görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kör yaşlı adam gördüyseniz:

  • Kendinize her zaman için bir düşünce payı bırakın.

Rüyada kör yaşlı adam görmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı kör kadın görmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kör ve yaşlı kadın görmek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Rüyada kör bir adamla evlenmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kör adam görmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına tabir olunur.

Rüyada kör adamla evlenmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada gözü kör adam görmek çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kör bi adam görmek feraha ermeye, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments