Rüyada atı kestiğini görmek

Rüyada atı kestiğini görmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, şaşkın olacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına, gelirinin garanti olacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada atı kestiğini gördüyseniz:

  • Başkalarının iş veya sorumluluklarını yüklenmeniz durumunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada at kestiğini görmek bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına işaret eder.

Rüyada at kestirmek üzüntülü günler yaşanacağına, parasının ve malının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada atı kestiğini görmek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçının kestirdiğini görmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnını kestiğini görmek işinde başarılı olacağına, büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşının saçını kestiğini görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının bileklerini kestiğini görmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç kestirmek ve ağlamak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments