Rüyada at kestirmek

Rüyada at kestirmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, bereketli yağmurlara, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada at kestirmek gördüyseniz:

  • Belli bir konuda ısrarcı olmanın faydası olmayacağa benziyor.

Rüyada atı kestiğini görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, insanların gözünde olduğu kadar allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine işaret eder.

Rüyada at kestirmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, anne baba duasının alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada at kestiğini görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, masumluğunu ispat edeceğine işaret eder.

Rüyada saçını kestirmiş olduğunu görmek hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini kestiğini görmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına alamet eder.

Rüyada birine tırnak kestirmek özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada adak kestiğini görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kahkül kestirmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok hayırlı günler görüleceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments