Rüyada ölü saklamak

Rüyada ölü saklamak büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada ölü saklamak gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınız hareketlenmeye başlıyor.

Rüyada ölüleri saklamak büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hedeflerine yaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birini saklamak kafa dağıtacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü saklamak işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada ölü saklamak iç dünyasının da güzelleşeceğine, rahatlayacağına yorulur.

Rüyada yüz saklamak hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini öldürüp saklamak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada iğne saklamak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada buğday saklamak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, zorlukların baş göstereceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments